Maak gelijk een afspraak!

Geniet van ons vakmanschap

Knippen is een kunst

Professionele producten

Home » Dameskapper Mechelen

Dameskapper Mechelen

De dameskapper in Mechelen is op de hoogte van de nieuwste trends en haartechnieken en voorziet jou graag van een origineel en creatief kapsel. Rebelation is niet zomaar een kapsalon, maar een haaratelier waar creativiteit centraal staat. Wat je ook in gedachten hebt, wij realiseren het!

De dameskapper in Mechelen zet de haartrends voor je op een rijtje

Wil je graag iets anders met je haar, maar kan je wel wat inspiratie gebruiken? Heb je wel iets in gedachten, maar ben je bang dat het je niet staat? Kom langs bij de dameskapper in Mechelen waar wij met alle aandacht naar jouw wensen luisteren en eerlijk advies geven. Wij maken ook alleen maar gebruiken van de beste producten. Zo gebruiken wij onder andere het fijne merk ELEVEN. Maar ook de natuurlijke producten van Kevin Murphy mogen niet ontbreken. Graag zetten we voor jou wat haartrends op een rijtje zodat je geïnspireerd ons kapsalon binnenloopt:

  • Balayage: al sinds 2015 erg populair. Met subtiele vegen door het haar ziet jouw haar er natuurlijk uit, maar mét een interessante touch. Voor ieder haartype en kleur is balayage geschikt.
  • Bronde: dit is een mix van kastanjebruin en blonde tinten. De highlights zijn fijntjes aangebracht waardoor er een subtiel effect ontstaat.
  • Underlight: hierbij worden de onderste lagen gekleurd in een kleur naar keuze. Houd je vooral niet in, maar doe eens gek.
  • Androgyn: kort haar hoeft er niet saai uit te zien, het is juist stoer én tegelijkertijd erg vrouwelijk. Bij dit kapsels is het haar van achteren wat korter en bevinden er bovenop wat langere nonchalante lokken.
  • Bangs: De pony. Het is mogelijk om eindeloos te combineren. Knip het tot net over de wenkbrauwen of kies voor een korte pony. Waar ga jij voor?

Vertel ons snel jouw wensen

Ben je al wat meer geïnspireerd? Wij horen graag wat je voor ogen hebt. Je maakt eenvoudig een afspraak door te bellen naar het telefoonnummer 015 20 83 54. Wij zien je graag verschijnen bij de dameskapper in Mechelen. Bovendien staan onze kappers ook voor kinderen klaar. Ook alle mannen kunnen terecht bij onze herenkapper. Iedereen is van hart welkom in ons kapsalon in Mechelen!

Geitestraat 8 – Mechelen

Liersesteenweg 338 – Mechelen

Met of zonder afspraak.

Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 19:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Alleen met afspraak.

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 19:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 08:00 – 16:00
Zondag: Gesloten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid